ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Εξέταση εργαστηρίου «Γεωλογίας Μηχανικού» και εργαστηρίου «Τεχνικής Γεωλογίας» Εξεταστική περίοδος Φεβρουαρίου 2022

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Εξέταση εργαστηρίου «Γεωλογίας Μηχανικού» και εργαστηρίου «Τεχνικής Γεωλογίας» Εξεταστική περίοδος Φεβρουαρίου 2022

Την Τρίτη 01 Φεβρουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η εξέταση του Εργαστηρίου «Γεωλογίας Μηχανικού» και Εργαστηρίου «Τεχνικής Γεωλογίας» (παλαιών εξαμήνων).

Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν μαζί τους χαρτί  μιλιμετρέ Α4.

Επιτρέπεται οι φοιτητές να έχουν μαζί τους: τρίγωνα, μοιρογνωμόνιο,  γομολάστιχα, sellotape, μολύβι, ξύστρα μολυβιού, μηχανικό μολύβι, ξυλομπογιές και επιστημονικό κομπιουτεράκι.

Η κατανομή των φοιτητών/φοιτητριών όλων των εξαμήνων ΠΑΔΑ (Α΄ εξαμ.+ μεγαλύτερα εξάμ.), καθώς και οι φοιτητές/φοιτήτριες Εργαστηρίου Τεχνικής Γεωλογίας π.ΤΕΙ Αθήνας και π. ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ θα γίνει ως εξής:

Επώνυμο Α έως και Λ: 16.00 έως και 18.00

Επώνυμο Μ έως και Ω: 18.15 έως και 20.15

Η παραπάνω κατανομή σύμφωνα με το επώνυμο ισχύει για όλους τους φοιτητές/φοιτήτριες ανεξάρτητα από το εξάμηνο (Α ή μεγαλύτερο) ή το Τμήμα προέλευσης τους (ΠΑΔΑ, π.ΤΕΙ Αθήνας, π.ΑΕΙ Πειραιά). Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας και οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους Ακαδημαϊκή Ταυτότητα και να την έχουν τοποθετήσει κατά τη διάρκεια της εξέτασης σε εμφανές σημείο στο θρανίο τους.

Η εξέταση του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί στις Αίθουσες της Παν/πολης Αρχαίου Ελαιώνα (Π.Ραλλη και Θηβών 250): Β221, Β222 και Β223.

Καλούνται όλοι οι φοιτητές/φοιτήτριες να παρακολουθούν τακτικά τις ανακοινώσεις στο σύνδεσμο eclass του μαθήματος.

Επίσης, όλοι οι φοιτητές/φοιτήτριες που βρίσκονται στους χώρους του ΠΑ.Δ.Α. ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΚΝ95 ή ΔΙΠΛΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ, ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ κ.λπ.). Δεν υπάρχει καμία εξαίρεση στην τήρηση του υγειονομικού μέτρου (http://www.civ.uniwa.gr/2022/01/09/maskes-se-oloys-toys-choroys-toy-pa-d-a/).

27.01.2022

Ο υπεύθυνος του μαθήματος

Δ.Αλεξάκης