Πρακτική Άσκηση σε σημαντικό δημόσιο έργο

Πρακτική Άσκηση σε σημαντικό δημόσιο έργο

Η STAR Τεχνική Α.Ε. ΕΊΝΑΙ εργοληπτική τεχνική/κατασκευαστική εταιρία δημοσίων έργων (3η τάξη ΜΕΕΠ) με έδρα το Χαλάνδρι και δραστηριοποιούμαστε αυτή τη στιγμή κυρίως σε έργα σε διάφορους Δήμους εντός της Περιφέρειας Αττικής.

 Ψάχνουμε νέο μηχανικό για πρακτική ή και μόνιμη εργασία, για να στελεχώσει έργο που βρίσκεται στα ξεκινήματα του, στην Άιγινα. (Έξοδα διαμονής και μετακίνησης εφόσον χρειαστούν είναι καλυμμένα).

 Το έργο αφορά την κατασκευή δικτύου λυμάτων, ομβρίων, ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού και τέλος ανάπλαση με κυβόλιθους σε 4 δρόμους στο κέντρο της πόλης της Αίγινας. Κύριες αρμοδιότητες:

 · Για αρχή, υποστήριξη σε αρμοδιότητες πολύ έμπειρου μηχανικού εργοταξίου
· Προγραμματισμός, οργάνωση και επίβλεψη υπεργολάβων
· Χαράξεις
· Επιμετρήσεις
· Παραγγελίες Υλικών σε συνεννόηση με το γραφείο
· Διαχείριση κατοίκων και αρχαιολόγου
· Επίλυση εργοταξιακών προβλημάτων

 Η φύση του έργου και η προοπτική για εξέλιξη θεωρείται ιδανική για μηχανικό στα πρώτα χρόνια της καριέρας του καθώς η εκμάθηση και καθοδήγηση από τον έμπειρο μηχανικό σε τέτοιο πολύπλοκο έργο, όπως και η ικανότητα και η διάθεση του νέου μηχανικού θα επιτρέψει να δούμε αν θα μπορέσει να «τρέξει» επόμενο παρόμοιο έργο που ξεκινάει σε περίπου ένα εξάμηνο.

 Λίγα λόγια για το έργο:

https://www.aeginaportal.gr/eidiseis/kathimerina/36259-egkatastathike-o-anadoxos-tou-ergou-anaplasi-oikistikoy-pyrina-dimou-aiginas-kai-ypogeia-diktya-ypodomis-ksekina-to-ergo.html

Οι ενδιαφερόμενοι για πρακτική άσκηση φοιτητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο email gvarel@uniwa.gr (Γιώργος Κ. Βαρελίδης), γράφοντας οπωσδήποτε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.