1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ» (Β´ Εξαμ.)

1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ» (Β´ Εξαμ.)

Καλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες Β´ Eξαμήνου ή μεγαλύτερων εξαμήνων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Μάθημα ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ (CE-270) να εγγραφούν στο eclass του Μαθήματος όπου θα ενημερώνονται μέσω ανακοινώσεων.

O σύνδεσμος eclass του Μαθήματος είναι:

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ (CE-270) https://eclass.uniwa.gr/courses/CIV177/

 

Α. ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Η πρώτη παράδοση Θεωρίας Οικολογίας και Περιβαλλοντικής Χημείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 07.03.2023 (17.00–19.00), στην Αίθουσα Β221 (Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα, Π.Ράλλη και Θηβών 250, Κτήριο Β, 2ος Ορ.), σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα.

 

 Β. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Θα αναρτηθεί ανακοίνωση στο eclass του Μαθήματος για τη διαδικασία εγγραφής σε Εργαστηριακά Τμήματα και τις ημερομηνίες έναρξης των Εργαστηριακών Ασκήσεων.

Η εγγραφή σας σε Τμήμα Εργαστηρίου Οικολογίας και Περιβαλλοντικής Χημείας θα γίνεται αποκλειστικά μέσω eclass (σύνδεσμος https://eclass.uniwa.gr/courses/CIV177/).

Οι φοιτητές/φοιτήτριες παρακαλούνται να δουν προσεκτικά το Ωρολόγιο Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Τμήματος προκειμένου να δηλώσουν το εργαστηριακό Τμήμα που θα συμμετέχουν.  Αλλαγές στα Τμήματα Εργαστηρίου δεν επιτρέπονται μετά από την εγγραφή.

Επιπλέον οδηγίες για θέματα που αφορούν στις εργαστηριακές ασκήσεις θα σας δίνονται από την Υπεύθυνη Ομάδων Δρ Π. Πανταζοπούλου, Ακαδημαϊκή Υπότροφο.

Παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες να παρακολουθούν τακτικά τις ανακοινώσεις στο eclass.

Έχει πραγματοποιηθεί διαγραφή των φοιτητών/φοιτητριών που ήταν εγγεγραμμένοι στο eclass του Μαθήματος πριν από τις 02/03/2023, προκειμένου να ανανεωθεί η κατάσταση των χρηστών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 θα χρειαστεί να επανεγγραφούν.

 

Καλή αρχή στο νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο.

Δρ Δ. Αλεξάκης, Καθηγητής

Υπεύθυνος μαθήματος