ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Εξετάσεις Εαρινού Εξαμήνου ΑΕ 2019-2020 (Ιούνιος-Ιούλιος 2020)

Λόγω των μέτρων προστασίας όλοι οι φοιτητές/τριες του ΠΑΔΑ θα εξεταστούν με Εξ Αποστάσεως Εξέταση. Δείτε σχετικά https://www.uniwa.gr/remote-exams/.

Καλούνται οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εξεταστική περίοδο του Εαρινού Εξαμήνου του Ακ. Έτους 2019- 2020 (Ιούνιος- Ιούλιος 2020) να εγγραφούν (εφόσον δεν το έχουν ήδη κάνει) στην πλατφόρμα eclass με χρήση  του λογαριασμού τους στο ΠΑΔΑ (ή ΤΕΙ), μέσω της δ/νσης eclass.uniwa.gr,  και συγκεκριμένα σε όλα τα μαθήματα τα οποία έχουν δηλώσει μέσω φοιτητολογίου (http://www.civ.uniwa.gr/2020/05/19/diloseis-mathimaton-earinoy-examinoy-ak-etoys-2019-2020/) και στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν.

Οι φοιτητές θα πρέπει να αποδεχθούν τη «Δήλωση Συμμετοχής στις Εξετάσεις» που θα είναι αναρτημένη από τον Διδάσκοντα του κάθε μαθήματος στο eclass, η οποία θα αποτελεί και την απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής τους στην εξ αποστάσεως εξέταση του  μαθήματος. Προσοχή: θα πρέπει να συμπληρωθεί μία Δήλωση Συμμετοχής για κάθε μάθημα που επιθυμεί ο φοιτητής/τρια να εξετασθεί. 

Η εγγραφή στο eclass και η αποδοχή της «Δήλωσης Συμμετοχής στις Εξετάσεις» θα πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα και σε κάθε περίπτωση το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

Το σύνολο της διαδικασίας συμμετοχής στην εξέταση καλύπτεται από τα ανακοινωθέντα στον σύνδεσμο https://www.uniwa.gr/remoteexams/ τον οποίο παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά οι συμμετέχοντες φοιτητές καθώς και οι οργανωτές της εξέτασης από απόσταση.

Το πρόγραμμα εξέτασης των μαθημάτων του Τμ. Πολιτικών Μηχανικών είναι διαθέσιμο εδώ –> http://www.civ.uniwa.gr/2020/06/04/programma-a-exetastikis-periodoy-earinoy-examinoy-2019-2020/

Εμβόλιμη εξεταστική (μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου) δε θα πραγματοποιηθεί.

 

Όσοι φοιτητές/τριες επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής στις εξετάσεις θα το δηλώνουν την ώρα της εξέτασης στον αρμόδιο διδάσκοντα και η εν λόγω βεβαίωση θα τους αποστέλλεται από τη Γραμματεία μέσω του Ιδρυματικού τους λογαριασμού (email).