Τσουκάτου Στέλλα

qode interactive strata
Συνεργαζόμενο Διδακτικό Προσωπικό

Ακαδ. Υπότροφος

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

stsouk@uniwa.gr

Η Τσουκάτου Στέλλα είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) “Management in Construction – European” του Kingston University σε συνεργασία με το ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. (2004).

Εργάζεται επί σειρά ετών ως ελεύθερος επαγγελματίας με πλήθος κτιριακών μελετών, κατασκευών και επιβλέψεων ενώ είναι ενεργειακός επιθεωρητής από το 2011.

Από το 2014 συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς στο τμήμα συντήρησης καταστημάτων και είναι υπεύθυνη για μεγάλο αριθμό καταστημάτων (65) της τράπεζας στη Νότια Ελλάδα.

Από το 2001 συνεργάζεται με το τμήμα πολιτικών μηχανικών αρχικά του ΑΕΙ  Πειραιά Τ.Τ. και μετέπειτα ΠΑΔΑ, σε διάφορα εργαστήρια (Τοπογραφία, Οικοδομική) ενώ έχει δώσει σειρά διαλέξεων στο πλαίσιο της θεωρίας των μαθημάτων «Μονώσεις – Πυροπροστασία» και «Οικοδομική» για τα οποία έχει συντάξει τις σχετικές σημειώσεις. Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus έχει επιβλέψει projects φοιτητών από συνεργαζόμενα με το ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. ξένα Πανεπιστήμια, ενώ έχει δώσει σειρά διαλέξεων για κτιριακές κατασκευές σε Ελλάδα και εξωτερικό εκπροσωπώντας το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.

Έχει κατάρτιση στο επιστημονικό πεδίο εκπαίδευσης ενηλίκων ενώ επί σειρά ετών συνεργάστηκε με διάφορες τράπεζες ως εκτιμήτρια ακινήτων. Στα πλαίσια της συνεργασίας της με το ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. και μετέπειτα ΠΑΔΑ, έχει επιβλέψει πλήθος πτυχιακών εργασιών φοιτητών του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών. Συνεργάζεται με το τμήμα παρέχοντας διδακτικό και ερευνητικό έργο 8 ώρες/εβδομάδα.

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα